Barion Pixel

Vásárolj legalább 2 terméket és válassz egy ajándékot!

Érdekel!

INGYENES kiszállítás 30.000 Ft felett!

Kosár

    Még üres a kosarad.

Miért szeretjük az elefánt szobrokat?

Az elefánt szobrok már régóta népszerűek a lakberendezésben, de elgondolkodtál már valaha azon, hogy milyen szimbolika áll e fenséges teremtmények mögött?

Elefánt szobor

Sok kultúrában az elefántokat erősségükért, intelligenciájukért és olyan pozitív tulajdonságaikért tisztelik, mint a hűség és a bölcsesség. Nem meglepő tehát, hogy az elefánt szobrokat gyakran használják arra, hogy ezeket a tulajdonságokat az otthonunkba is behozzák.

Az elefánt egyik legismertebb szimbóluma a szerencsével való társítása. Egyes kultúrákban úgy tartják, hogy egy felemelt ormányú elefánt szobor elhelyezése szerencsét hoz a háztartásba. A felemelt ormányt gyakran úgy értelmezik, hogy az elefánt "ormányt" tart, hogy szerencsét hozzon.

Az elefánt szobrokat a szerencsén kívül az erővel és a stabilitással is társítják. Ezen állatok szilárd és robusztus természete miatt az otthonban e tulajdonságok jelképévé válnak.

Az elefánt szobrokat az otthon olyan területein lehet elhelyezni, ahol stabilitásra és erőre vágysz, például egy irodában vagy egy olyan helyiségben, amely a család gyülekezőhelyeként szolgál.

Az elefántok a bölcsességet és az intelligenciát is szimbolizálhatják. Ezek az állatok magasan fejlett memóriájukról és problémamegoldó képességeikről ismertek, így tökéletes szimbólummá válnak azok számára, akik értékelik ezeket a tulajdonságokat.

Fehér elefánt szobor

Egyes kultúrákban az elefánt szobrokat még arra is használják, hogy tisztelegjenek az ősök előtt, és útmutatást kérjenek tőlük. Nem számít, milyen szimbolikát választasz a szobrokhoz, nem lehet tagadni a szépséget és a karaktert, amit az elefántok egy térben teremtenek.

Akár könyvespolcon, kandallón vagy kertben helyezed el, a szobrok eleganciát és jelentéstartalmat kölcsönöznek bármilyen otthoni dekorációnak.

Nézd meg az általunk forgalmazott elefánt szobrokat:

Translation missing: hu.general.search.loading